Uitvaartcentrum

Afscheid in sereniteit

Ons uitvaartcentrum biedt heel wat mogelijkheden om op een serene manier afscheid te nemen van de overledene. Naast het funerarium zijn er twee aula’s van verschillende grootte en diverse faciliteiten. In het nabijgelegen Salons Eikenhof bieden wij diverse formules voor een rouwmaaltijd. Naast het centrum is er een zeer ruime parking.

funerarium

Funerarium

In ons funerarium kan iedereen die dit wenst in alle rust en sereniteit een laatste groet brengen aan de overledene.

Verder lezen
de eik

Aula de Eik

Als alternatief voor een kerkelijke dienst is Aula De Eik met z’n 50 zitplaatsen uiterst geschikt voor een persoonlijke uitvaart in intieme kring.

Verder lezen
de schorse

Aula De Schorse

Voor een grotere uitvaartdienst die niet in de kerk plaats vindt, bieden wij met Aula De Schorse de geschikte accommodatie. Er is ruimte voor zo’n 250 zitplaatsen en de aula kan geheel volgens uw wensen ingericht worden.

Verder lezen
Eikenhof

Rouwmaaltijden

Aansluitend op ons rouwcentrum biedt Salons Eikenhof diverse mogelijkheden om na de dienst een rouwmaaltijd volgens uw wensen te nemen.

Iedereen kan bij ons terecht voor een rouwmaaltijd tot meer als 100 personen.

Verder lezen

Wij staan op elk moment voor u klaar.

Na uw telefoontje komen wij heel snel in actie. Wij nemen de praktische zaken van u over, zodat u de tijd en ruimte krijgt om samen met uw familie te rouwen en troost te vinden bij elkaar.
Ook op zon- en feestdagen kan u ten volle op onze service en bijstand rekenen.